Bitcoin-pris faller til $ 10,525 når aksjer også faller (Market Watch)

$ 10 milliarder dollar borte fra kryptomarkedet da Bitcoin og den mest alternative mynten er dypt i rødt. BTC har igjen fulgt Wall Street.

Bitcoin har ikke klart å opprettholde sin nylige bullish løp og har falt til omtrent $ 10 600. De fleste alternative mynter har etterlignet BTCs trekk, noe som resulterte i et tap på 10 milliarder dollar fra den totale markedsverdi.

Bitcoin mislykkes med $ 10 800

Som rapportert i går, hadde Bitcoin Revolution reagert positivt på nyheter om at USAs president Donald Trump forlot sykehuset etter noen dager og returnerte til Det hvite hus. Den primære kryptovalutaen, som kopierte gevinster på Wall Street, akselererte i pris og nådde en topp på $ 10 800.

Situasjonen har imidlertid snudd det siste døgnet. Bitcoin klarte ikke å opprettholde sin løp og falt kraftig fra $ 10 750 til et lavt intradag på $ 10 525 (på Binance). Til tross for å ha gjenopprettet noe grunnlag siden da til over $ 10 600, er BTC fortsatt nede med over 1% på en dag.

Med flyttingen sørover har Bitcoin igjen lignet prisutviklingen på Wall Street. De tre mest fremtredende amerikanske aksjemarkedsindeksene avsluttet tirsdagens handelsøkt i rødt.

Dow Jones Industrial Average og S&P 500 gikk ned med omtrent 1,4%, mens Nasdaq mistet nesten 1,6%.

Altcoins Følg Bitcoin, Market Cap Losses $ 10B

Rødt dominerer altcoinmarkedet ettersom de fleste mynter har fulgt Bitcoin på vei ned. Ethereum har tanket med omtrent 4% og handler under $ 340.

Etter noen dager med imponerende prisytelse, har Ripple også mistet en betydelig mengde verdi (5,3%). XRP har dyppet til $ 0,245.

Bitcoin Cash (-1%) har utnyttet 5% BNB-dump og har tatt 5. plass. Polkadot (-8%) og Chainlink (-9%) er de viktigste taperne fra topp 10.

Ytterligere tap er tydelig fra altcoins med lavere og mid cap. Ocean Protocol (-20%) fører denne ugunstige rangeringen. Elrond (-19%), Aave (-18%), Yearn.Finance (-17%), The Midas Touch Gold (-16%), Solana (-15%), Uniswap (-15%), Uma (- 14%), Kusama (-14%) og Balancer (-14%) er bare en del av de tosifrede representantene for prisfall.

Med så mye rødt spredt over feltet, har den totale markedsverdien følt konsekvensene. Den kumulative markedsverdien av alle kryptovalutaer har stupt fra 342 milliarder dollar til 332 milliarder dollar.

About