IOTA Foundation smider medstifter David Sønstebø

IOTA Foundation smider medstifter David Sønstebø “enstemmigt”

IOTA Foundation adskiller sig fra en af ​​sine medstiftere for at beskytte projektets interesser.

David Sønstebø er ikke længere medlem af IOTA-fonden, skønt han var medstifter og indtil for nylig medformand for nonprofitorganisationen bag kryptoprojektet IOTA.

Ifølge en tilsvarende meddelelse har IOTA-fonden “adskilt” fra Sønstebø, hvilket er “en enstemmig beslutning” truffet af bestyrelsen “i IOTA’s bedste interesse”.

Som den officielle meddelelse forklarer, adskiller projektets interesser sig “markant” fra den tilsyneladende interesse for den nu tidligere medstifter. Sønstebøs foto og curriculum vitae er Bitcoin Profit allerede fjernet fra IOTA-webstedet, og hans e-mail-adresse er ikke længere tilgængelig. ”Adskillelsen var en hård beslutning, men en absolut, der skulle tages,” hævder fonden. Og yderligere:

“Der har været flere tilfælde, hvor Davids handlinger var uforenelige med, hvad fonden står for.”

Bestyrelsen tilføjede: “Selvom dette er et chok for mange, forhåbentlig kan du se ud fra dette, at fonden er villig til at træffe hårde beslutninger for at beskytte vores samfunds interesser.”

I 2015 var Sønstebø en af ​​medstifterne af IOTA, et kryptoprojekt, der har specialiseret sig i anvendelse i Internet of Things (IOT). Han var også medstifter af IOTA Foundation i 2017 og har været formand siden da. I sin meddelelse gør bestyrelsen ikke eksplicit det klart, om Sønstebø forbliver med projektet i en anden rolle, men brevet indrømmer, at han “for altid vil være en af ​​grundlæggerne af IOTA”.

Den interne organisation af IOTA Foundation har allerede ført til opstandelse. I 2018 lækkede for eksempel adskillige sms-beskeder fra virksomhedens interne Slack-messenger, hvor to af medstifterne var vrede over, at de ikke var med i bestyrelsen, hvorfor de krævede, at andre bestyrelsesmedlemmer trak sig tilbage.

Reaktionerne på de sociale medier på adskillelsen fra Sønstebø var for det meste positive

“Dette er gode nyheder, fordi nogle stiftere ikke ser ud til at følge med i projektets fremskridt,” som Reddit-bruger 4745454B bemærker.

“Jeg forlod IOTA for længe siden, især fordi ledelsen var så dårlig,” som Reddit-bruger CalculatedLuck kritiserede. Han tilføjer: ”Måden Sønstebø kommunikerede var meget uprofessionel. Dette skridt vil sandsynligvis ikke gøre investorer, der stadig er ved det, mere optimistiske. “

Sønstebø er kendt i kryptosamfundet for sin ringe kommunikation. Han havde selv skrevet i et sarkastisk tweet, at hans opførsel var “meget alarmerende og uprofessionel”:

Noteret. Min opførsel er dybt alarmerende og uprofessionel, herunder dette: fuck din prætentiøse elitistiske mentalitet.
– David Sønstebø (@DavidSonstebo) 5. januar 2018

IOTA-netværket gennemgår nu en tretrinsproces for at fjerne den centrale koordinator fra systemet og gøre det virkelig decentraliseret. “Koordicidet” skal gøre IOTA-mainnet mere som en blockchain. Tidsplanen er ambitiøs, fordi IOTA 2.0 skal være klar til at gå i første kvartal af 2021.

På tidspunktet for trykningen er markedsværdien af ​​IOTA (MIOTA) $ 0,28 efter et kraftigt tab på 16,9% de sidste 24 timer.

About

No comments yet Categories: Crypto